een handelsnaam van

Kosten en Opbrengsten


Als u uw geld aan het werk zet kan dat nooit zonder kosten. Ook als u het zelf zou doen bent u op zijn minst de kosten kwijt van een depotbank voor het administreren van uw portefeuille en het uitvoeren van uw orders. Verder zijn er allerlei kosten in de beleggingsinstrumenten die u kiest. Als u ervoor kiest om het beheer van uw portefeuille aan een professionele vermogensbeheerder over te laten, huurt u in feite de vermogensbeheerder in om binnen het kader van afspraken die u contractueel met hem heeft gemaakt, transacties te doen in uw portefeuille. Een vermogensbeheerder is conform Europese wetgeving verplicht om een overzicht te geven van de kosten die te verwachten zijn. Hierbij moet hij inschatten hoeveel transacties hij nodig heeft om uw portefeuille te managen. Dat laatste is ondoenlijk, omdat de beweeglijkheid van de markt een belangrijke factor is in de hoeveelheid transacties die gedaan moeten worden. De meeste vermogensbeheerders schatten daarom het aantal transacties en de bijbehorende kosten in op basis van het reeds gerealiseerde verloop in het verleden. Zo ook wij bij Pluijmert vermogensbeheer.

Hieronder vindt u ons conditieoverzicht, waarin u alles kunt vinden wat te maken heeft met kosten die u moet maken om opbrengsten te realiseren.

Ook vindt u de daadwerkelijk gerealiseerde netto rendementen sinds het ontstaan van de Pluijmert vermogensbeheer filosofie in 2014.Conditieoverzicht Pluijmert vermogensbeheer